Konfirmasjon

DSC_4829
DSC_4981

Jeg våknet tidlig denne søndags morgen av at det regnet og tordnet ute. Det er egentlig ganske koselig å høre regnet dryppe, men ikke denne dagen. Jeg ser på klokken og det er bare noen timer til jeg skal ta konfirmasjonsbilder.  Det er ingen god følelse å våkne til regn når jeg skal ta bilder. Det gjør det tungvint og ikke minst ugreit for de som har pyntet seg for å bli tatt bilder av.

Selv om det var en nokså våt start på dagen så synes ikke dette på bildene, sola kom og dagen ble helt perfekt.

Å ta bilder av konfirmanter er noe av det gøyeste jeg vet, og jeg gleder meg alltid til disse dagene. Det er så hyggelig å kunne være med å lage minner fra en så spesiell dag. Så må jeg jo si at det er fantastisk å være sammen med ungdom, humoren sitter ofte løst  og vi ler masse,  så er det veldig  hyggelig  å høre på dem når de forteller litt  om seg selv, hva de er opptatt av.

DSC_4954

Jeg koser meg veldig når jeg tar bilder, ofte kjenner jeg på at jeg faktisk ikke har lyst til å bli ferdig, jeg har bare lyst til å fortsette i det uendelige.  Det hender jeg sier til de jeg tar bilder av at om du begynner å bli lei så må du si i, fra for jeg kan stå her å ta bilder i timevis om jeg får lov. Men ofte så er de ikke lei akkurat da, og er de lei så er det  veldig synlig lenge før og vi har avsluttet fotograferingen.

Denne fantastiske jenta som jeg tok bilder av denne helgen var en drøm å ta bilder av, hun var ikke lei, tror jeg…..Hun sa i hvert fall ingen ting.

Har du en konfirmant du ønsker å ta bilder av så ta gjerne kontakt .

DSC_4915
DSC_4841

Klem

Tags:
No Comments

Post a Comment