Når kroppen sier stopp

«Dette er en bok jeg vil ta frem med jevne mellomrom for å minne meg selv på hvordan jeg skal tenke for å få det bedre med meg selv og livet. En slik bok trengs!»
— Bodil Igland

Føler du deg ofte stresset og sliten? Føler du at tankene og den indre dialogen din stjeler mye energi? Kanskje kroppen din rett og slett har sagt stopp? Da er denne boken noe for deg.

«Når kroppen sier stopp» er en ærlig og reflektert bok hvor forfatteren deler sin historie om å møte veggen, og å reise seg igjen.

Boken er lett forståelig og inneholder konkrete råd om hvordan du kan leve det livet du er ment til å leve, og ikke tilpasse deg andre. Samtidig inneholder den flere av forfatterens egne bilder som gir deg en naturlig pause i lesingen, hvor du får tid til å reflektere over det du har lest.

*Du vil motta et Vipps-oppkrav når boken er klar for forsendelse

«En herlig bok med noe for enhver, nakent og ærlig skrevet.»
— Vanja Taxth Berget
«De fleste av oss har møtt motstand i livet, men det trenger ikke være tungt å lese om det. Det kan være som dette – lett språk, gjenkjennelige eksempler og vakre bilder å hvile sinnet i, med håp og optimisme som rød tråd hele veien.»
— Rikke Tjemsland
«Denne boka er lettlest og likevel informativ når livet trenger endring.
— Åge Berget
IMG_1410

Kjøp boka her

Klikk på knappen under for å kjøpe boka. Fyll inn skjemaet, et vips-krav vil bli sendt deg når ordren er klar for utsendelse.

Boka selges også i  Norli  og Ark sine butikker og på nett.

Bilder fra boka

Nå vi ser et bilde vi liker så gir det oss ofte en god følelse. Jeg finner ofte en ro i bildene mine, det er behagelig å se på dem. Noen av de bildene jeg liker best kan du bestille her: