Det er nesten litt uvirkelig å ha skrevet en bok

Image[3277]-2
Image[3276]

I begynnelsen av juli ble min første bok utgitt, det var en ubeskrivelig følelse å holde min egen bok i hendene, jeg var så utrolig stolt.  Samtidig var det veldig uvirkelig og rart at det var meg som hadde skrevet denne boken. Selv om jeg godt visste at jeg hadde satt uendelig mange timer foran pc`n og skrevet, lest litt litteratur for å få temaene i boken enda bedre, var det en rar følelse.

Fra jeg startet å skrive til jeg satt med boken i hånden tok det 17 måneder, 17 måneder hvor jeg lærte mer om meg selv, andre mennesker og selve livet enn noen gang hadde forestilt meg. Det var en enorm reise, så mye jeg lærte på disse månedene. Jeg håper du også vil føle på litt av denne følelsen når du leser boken min, kanskje du også vil se deg selv og andre mennesker på en ny og bedre måte.

Image[3271]-2

Jeg har fått mange fine tilbakemeldinger på det jeg har skrevet og det gjør så godt å høre at andre setter pris på det jeg har skrevet.

At de kjenner seg igjen i flere temaer som har gjort at de blir mer beviste og klarer å endre på noe som ikke er bra for dem, betyr så mye for meg. At min bok kan gjøre andres liv bedre er bare helt fantastisk.

Har du ikke lest boken enda så kan du bestille den HER

No Comments

Post a Comment