DSC_4981

Konfirmant

Fotografering av konfirmanter er noe av det gøyeste jeg gjør. Å bli konfirmert er en stor begivenhet, og da er det fint å få lov til å fange øyeblikket og skape de vakre minnene med å ta bilder av konfirmanten. Jeg liker å bruke litt tid på bli kjent, slik at vi får en naturlig og lett tone fylt med litt humor under fotograferingen, dette skaper de beste bildene.

 

Noen ønsker at jeg tar bilder på selve konfirmasjonsdagen, mens noen treffer jeg en ettermiddag i forkant av konfirmasjonsdagen. Da avtaler vi et sted vi treffes, gjerne et sted hvor konfirmanten ønsker å bli tatt bilder av. Jeg ønsker å bruke god tid, hvor vi beveger oss litt rundt i området slik at vi får forskjellige bakgrunner på bildene. Velger dere å ta bilder i forkant av konfirmasjonsdagen kan det  også bli anledning til å bytte ut fintøyet og ta noen bilder i hverdagstøy.

 

Konfirmasjonspakken inneholder fotografering og 20 digitale bilder.
Pris: 2000,-

Ønsker du hjelp med fotografering, eller kanskje du lurer på noe, da må du veldig gjerne ta kontakt med meg.

DSC_4841

Konfirmant og familie

På konfirmasjonsdagen er familien samlet, og det er da mange som ønsker å ta ett familie bilde. Jeg tar bilder av konfirmanten sammen med forelder, søsken eller venner, denne pakken inneholder 20 bilder av konfirmanten og 10 familiebilder.

 

Jeg er opptatt av at de jeg fotograferer skal slappe av og være seg selv slik at bildene får et naturlige uttrykk. Det blir ofte enklere når foreldre ikke er til stede, men det bestemmer konfirmanten selv.

 

Pris: 3000,-

Ønsker du hjelp med fotografering, eller kanskje du lurer på noe, da må du veldig gjerne ta kontakt med meg.